GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKAMIZ


Homm Bitkisel Ürünler olarak hizmet verdiğimiz sektörde,

  • Müşterilerimizin isteklerini, gıda yönetim sistemlerine (OIC/SMIIC1:2019 ve ISO 22000:2018) uygun olarak istenilen özelliklerde hazırlamak ve zamanında teslim etmek,
  • Teknolojiyi yakından takip ederek hijyenik ortamlarda, OIC/SMIIC1:2019 (Helal GIDA sertifikasına sahip ürünlerimiz için) ve ISO 22000:2018 standartlarına, Türk Gıda Kodeksine ve müşterilerin helal gıda güvenliği isteklerine uygun ürünler üretmek,
  • Üretim proseslerimizin başından sonuna kadar geçen süreçlerde karşılaşılabilecek gıda güvenliği tehlikelerini önlemek ve yönetmek; tehlikelerin etkin ve dinamik kontrolünü ve sürekliliğini sağlamak,
  • Kuruluşumuzun tüm birimlerinde, iyileştirme ve geliştirme çalışmalarının sürekliliğini sağlamak, gıda güvenliğine aykırı ve bozucu tehlikelerden kaynaklanan riskleri en aza indirmek,
  • İlkeli, çağdaş ve çalışan memnuniyetinin gözetildiği bir yönetim anlayışı ile kuruluşumuzun bütün kademelerinde problem çözen ve yaptıkları işi sahiplenen personel yetiştirmek,
  • Kalitemizi bozmadan, sürekli çıtamızı yükselterek güler yüzlü ve disiplinli çalışanlarımız ile beraber değerli müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermek; ilişkilerimizi iş ilişkisi içinde sınırlandırmadan, büyük dostluklara imza atmak,
  • Çalışanlarımıza kalite ve gıda güvenliği bilincini geliştirmek üzere sürekli eğitim programları düzenlemek, onlara kalite ve gıda güvenliği ile ilgili planlanmış görev, yetki ve sorumlulukları vermek ve çalışanlarımızın memnuniyetini en yüksek düzeyde sağlamak hepimizin en önemli görevidir.

;